Men kom igen nu

Jag och min butikschef tänkte ta tag i julklappsköpandet till våra ägare idag, hittade två perfekta presenter.
Till henne tänkte vi köpa en Gorge Jensen nyckelskåp som vi vet (tack vare det snälla butiksbiträdet som känner henne tipsade oss) att hon vill ha till deras nyrenoverade hall och en Knasen prunumeration till han eftersom han älskar den serietidningen (tillsammans med fantomen då).
Men det är lättare sagt än gjort att få ihop med med penga insamlingen, vi hade tänkt oss 100kr från dom ordinare och 50kr från extra arbetare (11 st av varje, 22 personer). Ni förstår ju hur lätt det är att få 22 personer att samsas? Hua! Det skulle ju ha räckt med 75kr per person men tydligen så har alltid dom extra betalat hälften så mycke som dom ordinare, och sen när vi får julklappar från ägarna har dom som jobbar extra fått något mindre än ordinare personalen. Hänger ni med? Krångligt värre! Hur som helst tyckte dom allra flesta att det gick jätte bra, men så har vi butiken så ligger en halvtimme härifrån som inte alls var med på noterna och bara ville betala mwx 50 kr per person. Kom inte fram till nått idag så dom skulle klura vidare på det imorn (när jag är ledig, skönt!). Men 100/50kr är väl inte så farligt, eller? Helst inte med tanke på att dom alltid stället upp för oss, bjuder på julbord (och fika/mat nu och då) och köper julklappar till oss också.

Kommentarer
Postat av: LenaS

det finns alltid folk som inte kan unna andra något, har gång på gång förvåndats över hur giriga och ego vissa blir i sådana här lägen, råkade själv ut för det för inte alls länge sen....hoppas de kommer på andra tankar....

Kramis/LenaS

2008-12-17 @ 19:24:14
URL: http://lenasochronjasscrapp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0