Mycke på en gång

Nu ska vi se, har jobbat alla dagar, börjar ett idag så det är super. Har hunnit dammsuga och diska nu på morgon.
I måndags fick vi (jag, Emil, Markus och Linda) för oss att åka ner till Jönköping och kollat på hockey. HV71-Rögle. Markus lille-bror spelar i Rögle så han fixade biljetter åt oss och jag fixade så jag kunde gå tidigare från jobbet. Så Jönköping vart det, inte så vidare bra match men en trevlig utflykt :) Även att jag har köpt en GPS till oss och vi använde den så klart när vi åkte till JPG, och på hemvägen lyckades Emil köra fel 3 gånger (!). Förstår inte riktigt hur han lyckas, han trodde liksom att pilen på skärmen skulle svänga av sig själv, men kör du rakt fram så åker bilen rakt fram =p hah!
Och så har vi fått lite besök hemifrån också, Henrik Österholm (klasskamrat från gymnasiet för er som inte vet) har kommit hit och ska spela dom här sista fem matcherna innan jul med Skövde, han är utlånad från Sundsvall hockey. Blir kanon det!
Pappa ringde igår förresten. Som dom flesta vet så ringer han inte allt för ofta så jag kände på mig att det var något. Och det var det, farfars syster Margit hade gått bort =/ Världens snällaste tant, men hon har väl varit lite risig dom senaste åren så det var väntat. Sist jag träffade henne trodde hon att jag var min faster Krisitna.
Imorn är jag ledig och då blir det julklapps inköp, längtar faktiskt. Inte alls långt kvar till jul nu =) Två veckor på måndag tills vi åker hem. Emil har träning på lördagen efter jul så vi kommer att åka hem hit på annandagen.
Just nu är Emil på väg till bortamatch nere i Malmö, han har jobbat nu på förmiddagen på sitt nya jobb. Ska jobba där i minst 9 veckor, och dom här senaste två veckorna som har varit har han ju varit handyman på mitt jobb. Så det är ju jätte bra, han saknar sina gamla löner från Metso =p Själv så ska jag göra mig iordning och gå och jobba. På onsdag ska vi äta julbord med jobbet förresten, mums!

Linda leker cool när hon äter popcorn =PJag därimot ser livrädd ut när jag äter popcorn =pHV71-Rögle


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0