Trist söndag

Har jobbat fem timmar idag, inte direkt någon rush. Sen åkte jag direkt iväg på Emils match, hela matchen var grymt frustrerande. Dom förlorade med 0-3, men vann skotten med 44-19, ni förstår ju! Kändes som att dom gjorde allt men ingenting gick hem, så grymt less =/ Dom andra lagen som skulle ha förlorat idag vann såklart sina matchen, så om dom inte vinner på onsdag så är det kört om inte dom andra lagen förlorar också. Jag, Ida, Linda och Laura ska åka ner på onsdag och kolla på matchen, så hoppas verkligen att dom vinner!
Just nu sitter vi framför tv, zappar mellan "Svenska hjältar" och "Erik & Mackan". Var precis en kille på Svenska hjältar som förlorade benen och ena armen när han vart överkörd av ett godståg men nu så hade han blivit fyra i simning i paralypics sist. Helt otroligt!
Fick även reda på att en av Emils förra arbetskamrater var med om en olycka samma helg som vi var hemma och han bröt ryggen så han blev förlamat från bröstet och ner, och ligger fortfarande kvar i Umeå. Han var på väg hem från Östersund och när han kom hem skulle han träffa Emil och dom skulle gå ut, men han kom aldrig hem och Emil fick aldrig tag på honom =/ Så hemskt, förstår det inte riktigt!

I veckan blir det jobb alla dagar utom onsdag och julfest med Emils lag på fredag.

Kommentarer
Postat av: sandra

Klart jag kommer men sen riktigt när vet jag inte men så fort ja kan slutar 17.30 så men ja så fort som möjligt.. Usch lät otäckt med olyckan där, får man fråga vem det var om de är någon man känner till?

2008-12-14 @ 23:10:24
URL: http://beggan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Vad hemskt med olyckan =( Tänk att sånt där händer så fort..hua!

2008-12-15 @ 23:38:50
URL: http://lottamaxen@gmail.com
Postat av: sandra

jasså är de på måndag ni tänkte göra det? då är jag faktiskt inte hemma trodd de va på tisdag ja =/

men tack för julkortet förresten :)

2008-12-16 @ 10:24:38
URL: http://beggan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0