Utflyckt till Gislaved

Igår vad jag ledig så jag, Linda, Ida och Laura åkte ner till Gislaved (drygt 14 mil) för att stötta grabbarna i seriens sista avgörande match (dom var tvungen att vinna för att komma till Allettan). Åkte runt tre och tur var det för Emil hade programerat GPSen där han verkade tro att ishallen låg, men det var inte riktigt så så vi yrade omkring lite, hittade till stan och åk en hamburgetallrik och fick vägbeskrivning till hallen som inte ens låg i närheten av där Emil hade placerat den, heh..
Tror aldrig jag varit så nervös på en match, tror faktiskt att hjärtat verkligen slutade slå några gånger. Självklart började det andra laget med att ta ledingen och sen gjorde lagen liksom varannat mål så det var grymt jämt, men i tredje så släppte det och Skövde vann! Riktigt skönt :) Var runt 50-60 pers från Skövde där så det var riktig härlig stämning, kändes nästan som att vinna en SM-final eller nått =p
Om ni vill se vad tidningen säger kan ni läsa det här: http://www.sla.se/websidor/hela/sla-081218-hela.pdf och scrolla långt ner på sidan tills sporten kommer, ni kommer veta när det kommer för det är en stor bild på någon ni känner igen ;)

Nu ska jag springa iväg på jobbet, skulle gärna ha sovit några timmar till =/ Imorn är det julfest också, ska bli kul. Så grymt tråkigt att jag ska upp och jobba på lördagen bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0