Gaahh!

Även vi lite senare igår fick reda på att vi valt helt fel mil när vi sprang igår. Finns en lättare (den gröna) och en backigare (den lila) som vi tog. Visste att det var en som man inte skulle ta men kom inte ihåg färgen och fick för mig att det var någon som sagt att det är den man skulle springa. Haha, men vi kommer inte glömma bort det tills nästa gång iallafall. Vi tänkte verkligen när vi sprang "shit, kan det finnas ett spår som är värre än det här?", men nä! Så nästa gång blir det gröna!
Gick in på Billingens hemsidan för spåren och fick se det här: http://www.skovde.se/upload/KulturFritidNatur/DokumentFRK/Billingens%20fritidsomrade.pdf lite skillnad på grön och lila!
Men är ändå inte alls för slut i benen idag, gött de!

Även att jag blev väkt tio i sju idag av att Emil ringer: "bilen är död, står och väntar på bärgaren nu". Usch, så jäkla tråkigt! Så nu står den på någon verkstad och vi väntar på domen. Kostar det för mycket känns det inte ens värt att lägga pengar på den =/ Detta kommer verkligen inte lägligt. Vi som skulle ha tagit bilen ner till Karlskrona på lördag morgon, får se hur det går med det nu då. Inge kul!

Kommentarer
Postat av: LenaS

Djäkla skit med bilen, ni får ta min över helgen om det kör ihop sig för mycket...

Kramis/sis

2010-04-13 @ 20:48:52
URL: http://ettvitarehem.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0