Hemma

Nu är man tillbaka i Svea igen, två veckor går fort. Landade strax efter ett inatt på Arlanda, tog en fika och sen låg jag och sov som en uteliggare på en bänk i några timmar innan tåget hem skulle gå. Kom hem strax efter åtta, packade upp och tog en lång dusch. La mig och somnade faktiskt i nån timme, men när jag vaknade kändes det ungefär som jag blivit överkörd av ett tåg. Men lite alvedon och ostmackor på det så vart det bra. Emil skulle ju inte komma hem fören halv fem så jag passade på att åka och handla, ekade ganska rejält i skåpen här!
Runt två plingade det på dörren, trodde att det kanske var någon av tjejerna som hade vägen förbi men det var Emil!! =) Då hade han fått reda på igår att tåget var inställt och fick boka om till ett tidigare tåg, fast han hävdar att det var för att han är romantiskt och ville komma hem tidigare, pfft =p
Nu i eftermiddag har vi käkat lunch på stan och sen gick vi på gymet en snabbis. Nu ligger man däckad i soffan och kollar på kvalet till Elitserien, Rögle-AIK. Maakus brorsa är grym!
Imorn är vi lediga så det blir till att tvätta och uträtta lite andra ärenden, och hoppas på att man hunnit ställa om dygnet rätt inför torsdags arbetsdag.
Kan berätta att snön här nere är så gått som borta och dom har till och med tagit bort allt grus i stan och så har jag sett blommande snödroppar och påskliljor. Underbart! Våren är på gång =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0