Inköp

Har glömt att visa er mina senaste skoinköp, så här kommer dom:

  

Ljusrosa converse, vita ballerina från Fred Perry och pumps från Chilli

Var även nyss ner på stan och kikade lite, gick in på Hem&Hobby för jag skulle köpa dessa:Så var det slut på a:na så frågade jag i kassan om dom hade fler och så berätta hon att det hade kommit idag men att dom inte hade hunnit packa upp dom. Så förväntar man ju sig att hon ska säga: "jag ska gå in och kolla om jag kan hitta dom". Nä, hon säger: " så då får väl komma in och kolla någon annan dag i veckan om vi har fått upp dom". Trodde hon skojade med mig, skulle en kund komma in och fråga mig tex om någon sko dom hittat på Internet eller i någon tidning och så visste jag att den precis kommit och den fanns i någon av våra 20 kollin som anlänt så skulle jag fasiken rota upp den åt kunden. Man kan ju inte beskylla dom för att vara service minded direkt. Hur som helst gick jag tillbaka till lådorna där alla bokstäver låg och började rota igenom alla lådor och så hittade jag till slut 2 st a:n som hade hamnat i v-lådan och i r-lådan. Ibland ska man ha tur! Har ingen plats riktigt för dessa nu men dom kommer bli jätte bra i något av våra 7 fönster i Karlskrona =)

När jag var i Jönköping i fredags köpte jag även en kompis till våran diskmedelspump, en ställ till diskborsten och "plattan".


Kommentarer
Postat av: Systeryster

men shit vilken expedit, klart hon skulle plockat fram dem om de fått hem, suck, kul att du fick fatt i kompisen till diskemdelpumpen, hoppas verkligen vi kan lyckas komma ner till er i slutet av sommaren.....

Ha en fin dag!

Kram/sis

2010-04-27 @ 10:22:59
URL: http://ettvitarehem.blogspot.com
Postat av: Lotta

Det var verkligen dålig service, tur att du är envis ;) Väldigt snygga skor du har köpt!! Kramar

2010-04-28 @ 22:54:50
URL: http://lottamaxen.blogg.se/
Postat av: Johanna

Åh jag älskar de rosa conversen! Men jag tycker converse är så osköna :( Vill ha ett par men alla jag provat håller jag på att dö i av smärta!

2010-04-29 @ 11:48:52
URL: http://johannaahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0