4 arbetsdagar kvar

Sitter här mätt och belåten och kollar på Fångarna på fortet, ska det gå varje kväll nu eller? Roligt ändå, men det ska ju vara på fredag eller lördag kväll ju =p
Igår och idag har jag jobbat heldag, stövletter och stövlar har börjat gå åt nu. Riktigt skoj och mycke nytt och fint som kommit, vääldigt mycke stövletter och "mormors-skor".
Har även anmält mitt konto nummer på Swedbank nu så CSN pengar kommer in. Gick till deras kontor och satt där i 35min av lunchen igår men sen gav jag upp, men det gick lite snabbare idag när jag gick dit så det var gött! Någon som vet när man får sina första slantar förresten? Känns verkligen som jag har noll koll på nått.
Struntar i nollningen också, har ju ändå inte tid fören typ fredag (näst sista dagen) så det får bli som det blir. Kommer nog lära känna folk ändå =)
Mina böcker har inte kommit än, men borde anlända innan helgen :)
Imorn är det heldag igen sen blir det två kortdagar innan ledig helg och sen ett eftermiddagspass på måndag, sen är det slut. Läskigt!
Imorn åker grabbsen till Tingsryd på match, dom ska spela i Allsvenskan i år så får se vad dom har att erbjuda :) Jag stänger ju så åker inte dit imorn, men förhoppningsvis kan man se resultatet på swehockey iallafall.

Idag fyller förresten bästa Skövde-Camilla 40 bast, stort grattis! :) Ryktas om ett väääligt fint kort på henne på familjesidorna idag, hehe =p


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0