Fixar och trixar

Måste börja ta tag i allt inför skolan nu.
Försökte gå in på CSN och fixa med studielånen men fick beställa efter en sån där personlig kod för min e-legitimation funkar inte så kan inte logga in där. Någon fler än jag som haft problem att fixa e-legitimationen med Nordea förresten? Det vill sig inte alls för mig iallafall, suck!
Ska även ta tag i facket, handels, också. Känns väl inte som någon idé att vara med där när man pluggar, helst inte när jag inte ska jobba inom det området när jag är klar? Även fast man pluggar så skulle det kosta drygt 300kr varje månad. Men om jag får ur facket måste vi leta upp en ny hemförsäkring också, någon som har någon bra erfarenhet av något bolag?
Någon som vet när man brukar få information om vad man ska ha för kurslitteratur och typ "schema"?
En månad kvar men man väl ändå vara förbered :)
Emil har förresten fått deras träningsschema enda fram till jul, grymt bra gjort av klubben tycker jag. Han har faktiskt några lediga helger i höst också. I Skövde var det oftast att dom kanske MAX var ledig 1 dag/månad och ofta en vardag, helt värdelöst! Inte för att vi hinner åka hem över en helg men ändå. Även att han kom hem igår och hade fått sig en smäll på knät (inte samma som förra gången). Han hade fått kliva av träningen och åkt iväg och kollat upp det, men det var typ som en "sträckning" så förhoppningsvis blir det bra snart. Tankarna kom ju direkt tillbaka till förra året då han i första seriematchen sträckte ut ledbandet i knät och blev borta tre månader, det var inga roliga tider =/ Hoppas verkligen att han ska få vara skadefri denna säsong och bara kunna köra på för fullt!
Imorn ska jag till frissan och permanenta håret förresten, hoppas hoppas att det blir bra. Har gjort det 3 gånger förut och sista gången blev inte alls bra så jag hoppas att dom vet vad dom gör på detta stället :)


Kommentarer
Postat av: sandra

Jag får inte heller till Nordeas j*vla skit e-legitimation. Och allt är ju så mkt smidigare om man har e-legitimation med CSN. Men näe jag orka inte håller på nå mera och kör på gamla hederliga papper som ligger överallt och som man aldrig vet vart man här sen istället....

2010-08-03 @ 20:23:26
URL: http://beggan.blogg.se/
Postat av: Anonym

På min skola får man schema och sånt väldigt sent nästan bara några dagar innan kursen börjar så kan aldrig planera något (jobb och sånt) i förtid..Men hoppas de är bättre på det där nere ;)..Men böcker brukar ligga ute lite tidigare..Hoppas allt går bra för dig..=)

2010-08-03 @ 20:56:55
Postat av: Johanna

Gå in på universitetets hemsida och leta reda på kursplanen för den kurs du ska läsa i höst. I kursplanen står även kurslitteraturen med! :)

2010-08-04 @ 08:05:42
URL: http://johannaahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0