Forts. onsdag

Nu har jag gjort mina timmar på jobbet och molnen har lyckats hitta hit så klart, men fortfarande varmt iallafall. Tänkte nog ta mig en cykeltur och upptäcka området runt högskolan så man hittar när man ska dit sen =P
Thomas ringde förut och frågade om vi ville komma över och äta kräftor med dom ikväll och jag var inte sen på att tacka ja. Jag älskar kräftor och hade ett paket i frysen redo också, Emil är dock inte så förtjust i kräftor så håller på att baka en ost-och skink paj åt honom nu (eller jag har gjort degen men den ska ju ligga i kylen någon timma innan man sätter igång med det andra).
Fick tillbaka papprena från CSN idag också, hade nog lyckats med allt för jag fick ett beslut om att jag får studiemedel. 40 700:-/termin, mitt första lån jag någonsin tagit. Känns lite läskigt, men är det något lån man ska ha så är det väl studielån.
Nu är det bara handels som jag ska ta itu med, tror jag skippar dom helt och hållet. Sen så jobbar en i laget på ett försäkringsbolag så Emil hade hört sig för med han vad en hemförsäkring kostar, så det ska vi fixa där =)
Har snart bokat av allt på min lista! :)
Nu börjar alvedonen släppa som jag tog imorse mot tanden så nu är det dags för en ny, men det känns faktiskt bättre idag. Förstår inte varför man måste få visdomstäder, klarar mig bra med dom jag har tycker ja =P
Tydligen var inte grabbarna ledig sista helgen i augusti heller, utan skulle på nå läger typ. Typiskt! Nu står jag i valet och kvalet om jag ska ta tåget upp ändå, 800spänn bräns lite. Men å andra sidan har jag tackat nej till 25-års festen i Helsingborg (blir lite stressigt när festen börjar 18 och jag slutar 16.15) nästa helg så det är väl dom pengarna som skulle ha gått åt där ändå annars. Ska suga på saken lite.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0