Handels

Håller på att maila med Handels, skrev att jag ville säga upp mitt medlemskap. Men dom är ju som jobbiga telefonförsäljare, vägrar ge sig och bara säga "okej, men då ska vi fixa det" utan skickar tillbaka massa mail med varför man ska vara med och bla bla.. Kostar Nästan 350:- att bara betala a-kassan och det tycker jag faktiskt är lite mycke när man pluggar. Och med tanke på att under de senaste tre åren har jag lagt ner nästan 22 000:- på deras avgift och har aldrig behövt deras hjälp så känns det som en sån onödig utgift. Vi har fixat en ny hemförsäkring nu också, 800/år, helt okej tyckter jag, så behöver inte den genom facket heller..

Har förresten fått hem ett helt häfte om nollningen som börjar på lördag och håller på en vecka. Jobbar ju största delen av veckan man kan vara med på några grejer på kvällarna. Någon som har något att säga om nöllning, ett måste eller kan man lika gärna vara utan?

Ikväll ska jag spela badminton med tre till av tjejerna, dubbel-match :) har inte spelat det sen gymnasiet, ska bli spännande =P
Nu ska jag snart iväg och luncha med Lotta (hon flyttar till Skara i helgen) och så blir det jobb några timmar (den nya tjejen är frisk idag så inge extra timmar för mig). Vi har förresten 50% på alla sommarskor (förutom Ecco) om nån är sugen ;)
Imorn har grabbsen match mot allsvenska Örebro, dom möts både imorn och på lördag. Tror att det är så att Örebros ishall håller på att byggas om så dom grabbarna är här nere på "träningsläger".


Kommentarer
Postat av: Johanna

För mig gav inte nollningen så jättemycket. Jag träffade inga från min klass under hela tiden. Men det kanske är bättre uppstyrt på ditt universitet så man delas in klassvis.

2010-08-18 @ 14:48:34
URL: http://johannaahh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0