Måndag igen

Helgen har varit lyckad. "Planka med Kempe" i fredags var helt okej. Tråkigt bara att stället var så litet och alla satt som i olika rum så när dom intervjuvade grabbarna såg man aldrig vem dom pratade med och knappt hörde heller, så det var en liten miss. Men var skoj att träffa alla tjejerna och maten var god (fast det tog nästan 2h att få ut den, grymt dåligt). Blev en ganska tidig kväll eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen.
På lördagkväll var vi på grillfest hos en i laget, dom hade gjort sån helstekt (eller helgrillad kanske man ska säga) gris. Har aldrig ätit det förut, men det var väldigt gott. Sen var det lite lekar som vi förlorade men men :) Grabbarna åkte hem ganska tidigt eftersom dom skulle upp och träna på söndagen. Men jag fortsatte på förfest hos min arbetskamrat sen gick jag ut med henne och hennes kompisar, trevligt :)
Igår åkte jag och en annan av tjejerna och kollade på ispremiären. Tycker faktiskt att det är skönt att det drar igång och kul att se alla grabbarna på isen. Mycke folk som var där och kollade också, några hundra iallafall. Resten av söndagen spenderades slappanade i soffan. En mycket bra helg!
Denna vecka börjar jag två och jobbar hela lördagen, men nästa helg får jag äntligen vara ledig heela helgen. Har jobbat 6 dagar i veckan dom senaste 4 veckorna nu, ganska less på det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0