Söndag

Idag är Annika trött, vi hade en liten kräftskiva här igår sen gick vi ut och dansade lite. Mycke trevligt men man blir ju så seg at någon anledning dagen efter =p Har plockat undan det mesta, dammsugning kvar nu och sen skulle en dusch sitta fint. Emil har åkt iväg till Kosta outlet med Totte & Thomas. Mamma kommer ner andra veckan i september så då tar vi nog en sväng dit.

Grabbsen hade match igår men jag skippade den eftersom den började tre och jag slutade kvar över fyra så kändes inte värt att åka ut bara för att se sista. Men matchen hade varit betydligt bättre igår och dom hade 4-4 tills halva tredje. Men det blev förlust med 4-6 till slut, sista målet i tom kasse. På onsdag väntar bortamatch mot Tingsryd (som ska spela i allsvenskan i år).

Min sista arbetsvecka startar imorn, ägarna är på inköp mån-ons så jag får jobba heldagar.
Har även fått tag i kursplan och allt sånt nu, så nu är det bara in på adlibris och köpa några böcker. Finns säkert att låna i bibloteket också men tar det sen när man kommit in i det och vet hur allt funkar. Första kursen nu är sociologisk grundkurs på 30hp men den är indelad i fyra delkurser på 7,5hp. Ska bli väldigt intressant. Det jag saknar dock är att ingen från skolan har hört av sig, det brukar ju annars vara studenter som studerat samma program som ringer upp och förklarar läget för än men inget sånt här inte. Så man är lite smått förvirrad, men upprop måndagen den 30:e så då får man förhoppningsvis lite mer klarhet av allt.
I veckan måste jag även gå in på Swedbank och anmäla vart mina csn pengar ska gå in, har man inte swedbank så får man ett utbetalningskort hem istället för på kontot om man inte går in på Swedbank och säger till vilket konto man här. Skumt! Sen måste jag skicka in min studieförsäkran till CSN och det kan jag göra först imorn.
Och den 30:e måste man registrera sig på kursen att man verkligen ska läsa den, ja det är mycket att hålla reda på. Puh!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0