Smarteyes

Idag har jag varit hos optikern, nyöppnade Smarteyes. Eftersom jag inte köpt nya glasögon på över 6 år så kände jag att det var dags att ge sig själv en tidig julklapp. Helt galet billigt på Smarteyes, synundersökning 299:-, oavsett båge och inklusive allt på enkelslipade glas så kostar det 999:- och köpte man två par fick man det ena för 499:-, så två par glasögon och synundersökning för 1800 spänn! Behöver man ha progressiva bågar och glas så har dom ett fast pris på 2998:-. Förstår inte hur dom går runt, eller rättare sagt hur ska alla andra optiker behålla kunder? Jag tog iallafall ett par ljusa pilotisar och ett par svarta basic bågar, om 10 dagar ska dom komma!

Förresten, återigen till den här konstiga förkyldningen. Nu har jag typ fått som eksem på benen och igår pluppade det upp fem pluppar på händerna som känns som att man har fått in massa små kaktustaggar ungefär. Pratade med en på apoteket och hon sa att det iallafall inte var vårtor och sa att om man har ett virus kan det hända mycke konstiga grejer typ. Får se vad som händer härnäst?! =P

Full fart idag, har ju som sagt varit hos optikern nu väntar jag på att Emil ska komma hem från värmningen så ska vi åka på Elins Espland och käka lunch och storhandla, efter det ska jag baka lussekatter och hinna med en sväng på gymmet samt några sidors läsning i kurslitteraturen. Och viktigast av allt, ikväll är det hemmamatch mot Grästorp också. Skövde har hamnat i någon ond cirkel, spelar bra och kan utklassa bra lag men när det möter sämre lag så förlorar dom. Jag fattar inte, får det inte att gå ihop! Men ikväll är det bara att ta nya tag och vi håller tummarna för vinst :)

Ha en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0