Hej mitt vinterland

Ja och äntligen kom snön, och som den kom. Snöade typ 24h i sträck så nu har vi ordentligt med snö. Bilderna nedan är från samma plats men med ett dygns tidsskillnad. 
Den här veckan har också bara sprungit iväg. Jobbat, haft plugg (är snart inne på sista området inför tentan), kollat på hockey (vinst mot Kovland med 9-1), gymmat, med mera. Igår var det Idol-final och Kevin Walker från Sundsvall tog hem det. Helt galet! Tycker ingen av dom i finalen var några wow-artister men Kevin har ju någonting speciellt. Coolt att se att det räckte hela vägen trots att han fått otroligt med kritik! Stort grattis :)
I helgen är Emil ledig och vi tog en frukost framför tvn (såg Charlotte i fin, fin form som räckte till en andra plats, grymt!) och nu har vi bränt av en städning av lägenheten. Emil har gått iväg för att hänga med några av grabbarna och se fotboll och jag tänkte pallra mig ner på gymmet. Laddar upp för SATC-temafest ikväll hos Anna, ska bli sjukt kul! Får se hur lyckad outfiten blir på bara. 

Ha en bra helg! 
P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0