Sjukstuga

Förkylningen kändes hyfsad igår och var till och med iväg på glöggmys uppe hos vänner på Haga :) Bjöds på en grym fikabuffé, endast hembakat också! 
I natt däremot sov jag inte så mycket, vaknade till i princip varje gång jag skulle svälja för det gjorde så ont. Gick ändå upp imorse, började göra mig i ordning och åt frukost men så när jag satt där med frossa och rakbladskänsla i halsen så bestämde jag mig för att det bara var dumt att åka till jobbet. Dels för att man behöver ha huvudet med sig och så vill jag inte smitta Anna heller. Så idag har jag varit hemma. Emil har också varit hemma från träning. Feber och halsont på honom med. Så vi har legat här i varsin ända på soffan, kollat på film, sovit och druckit the. Han känner inte så mycket av skadan på örat. Ser lite läskigt ut med stygnen och blodet, sen så har han stora blåmärken bakom örat. Men han hör och det är ingen fara så, så det är ju skönt. 
Men får hoppas att vi gör ifrån oss det här med förkylning nu så kan vi det här för ett år framöver eller så. Man kan ju hoppas! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0