Härliga helg!

Våren är här på allvar och vilken skön helg det har varit. I fredags efter jobbet mötte jag upp Emil och vi gick på Biteline och käkade, efteråt mötte vi upp Ale och Amanda för en glass vid ån. Så himla mysigt! Efter det åkte vi och storhandlade, inte fullt så mysigt.
I lördags åkte vi ut mot Långsjön, Matfors och kollade på stugan som Emils föräldrar köpt. Himla fint, kan bli många härliga dagar där. Vid lunch hämtade vi upp Ale och Amanda och åkte ut till Nisse och Lina i stugan på Åstön. Fick oss lite lunch sen satt vi tjejer och njöt i solen medan grabbarna fördelade ut jordlasset som precis anlänt. På kvällen blev det grillning med Lundqvistarna, Ale och Amanda var också med. Saga var ganska nöjd när idolen Ale kom på besök även om hon är ganska blyg från en början. Senare gick vi ner till stan och hade en grymt rolig kväll med några ur laget. Tanken var väl att vi skulle ut och ta en drink men vi blev kvar till halv tre av bara farten. 
Igår mådde man som man förtjänade. Och jag gjorde allt för att kämpa mot tröttheten. Promenerade, tvättade, rensade garderoben, plockade fram sommarskor och jackor, med mera. 
Den här veckan blir det kortvecka. Halvdag på onsdag sen är det ledigt torsdag och fredag. På fredag åker vi nämligen till England och Manchester. Ska bli så kul, så länge som vi längtat nu. Resfebern börjar krya sig på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0