Möhippa

Efter en lång tids planerande var det äntligen dags i lördags för Hannas möhippa. Hon fick ett brev och kläder på morgonen, med instruktionerna att ta på sig kläderna och packa grejerna som stod på lappen. Hon hade 30 min på sig innan skjutsen kom medan vi gjorde i ordning frukost på en äng vid LV5 området. Väl på plats fick hon behålla ögonbindeln på och gissa vilka vi var innan det var dags för frukost och presentleken. Efter frukost for vi vidare till Raw Crossfit club på LV5-området, där körde vi ett stenhårt pass med instruktör. Igår var första dagen jag kunde gå hyfsat normalt efter träningsvärken. Vi rullade vidare ner mot hamnen för lite lunch och lek. Jag hade ställt ett antal frågor till Robin om Hanna och vi skulle se om Hanna visste vad han svarat. Och jo, dom kände varandra ganska bra måste jag säga ;) 

Till nästa aktivitet satte vi på henne på skylt "Pussar 5kr" eftersom hon poängterat ett antal gånger att hon inte skulle vilja göra några uppdrag eller pinsamheter på sin möhippa. Så nu ville vi få henne att svettas lite, en stund iallafall. Satte oss i bilarna och Hanna trodde att vi rullade mot Birsta för pussförsäljningen. Men så var det inte, utan vi åkte till Nöjeshallen för paintball och relax. Paintballen blev väldigt varmt och vi körde inte fulla tiden, hade heller ingen aning om vilket jäkla tryck det var i grejerna. Läskigt! 
På kvällen gick vi ut och åt på Torget, mellanlandade i lokalen med utsikt över hela staden och senare blev det utgång med massa skaka rumpa på Oscar. En väldigt rolig dag blev det och det kändes i söndags! Nu är det bröllop på lördag nästa vecka. Jag och Emil är värdpar och det är mycket som ska fixas och fjärilarna i magen lär komma under nästa vecka. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0