Monday

Hunnit med mycket i förra veckan. Under veckan hann jag med en sväng magsjuka bland annat, fy sjutton! Tur att det gick över lika fort som det kom i princip. Så fick jag se en hel del OS den dagen jag låg hemma. Måste se något positivt i det negativa. 
I helgen har vi också kollat på OS så klart. Sverige kan vara sjukt nöjd över sina prestationer denna gång, underbart att se. 
Jag har även hunnit med två pass på gymmet i helgen. Blev galet irriterad på två tjejer igår som gick och tog kort och filmade varandra på varenda övning i princip, på gymmet ska man väl ändå träna. För kan säga att de där bilderna var inte i syfte att förbättra sin teknik direkt. Hörde om ett gym i Stockholm som förbjudit att ta kort (mest med hänsyn till övriga gymmedlemar som ofrivilligt får vara med i bakgrunden), tycker det är bra. Så himla mycket fokus på att ta bilder och uppdatera alla om att man är på gymmet, sen om de tränar så mycket är en annan sak.
Igår eftermiddag åkte jag till Lotta och Patrik i nya lägenheten. Jag och Lotta insåg ganska snart att Sverige inte skulle bärga något guld i finalen så vi skruvade ihop spjälsäng istället. Bara en månad kvar till deras lille plutt kommer nu. Beggan, Henke och William kom också på besök till dom, kul att träffas även om det blev en snabbis. Jag och Emil blev nämligen utbjudna på en tidig födelsedagsmiddag (ja, båda två blir ju ett år äldre om en vecka) av Emils mamma på Jacks bar. Har aldrig käkat där förut men det var riktigt gott, kan varmt rekommendera det! Otroligt god snacks-tallrik bland annat. 

Hoppas ni haft en fin helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0