Vår?

För bara några veckor sedan kom snön och idag har det varit riktigt vårväder. Strålande sol, plusgrader, slask och droppande från hustaken. Det bästa av allt är att det var ljust imorse när jag väntade på bussen. Det finns hopp om våren med andra ord. 
Helgen har gått alldeles för fort. Var på grabbarnas match i fredags, blev onödigt spännande men vinst på straffar tillslut. Dop i lördags och middag med familjen Lundqvist. Direkt vidare till Ale och Amanda på förfest och senare utgång på Oscars. Gårdagen blev dock mer effektiv än vad jag räknat med. Städade, putsade upp alla vinterskor (efter sex år i skobutik är man lite nördig när det kommer till det där), strosade på Birsta och handlade på Maxi. Sen blev det ju huxflux måndag igen och en arbetsdag har redan gått. 
Så himla trött imorse, tror det har att göra med att jag drömde massa konstigheter. Jag drömde att jag och Emil var ute och letade hus, men vi åkte liksom i något stort rymd-tefat. Och egentligen hade vi inte behörighet till det där tefatet så vi fick ständigt hålla upp någon slags falsk identitet för att inte bli avslöjade och utslängda. Haha, som sagt bara tok. Ingen hus hittade vi heller. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0