Äntligen!

Så var det då dags igår för tenta. Den såg precis ut som jag tänkt mig och det kändes helt okej. Himla skönt att ha det gjort nu och nu ska jag bara jobba ett tag framöver. Tänk att få lyssna på iPhonen eller läsa en skönlitterär bok på bussen på morgonen utan dåligt samvete. Har för övrigt inte läst en "vanlig bok" på 3,5 år med undantag för någon under sommaren. Jag som älskar att läsa annars. 
Sitter på vägen till jobbet nu, härliga 15 minus att gå till bussen i. Hua vad kallt det är! Från tio plus och regn till femton minus och snö på en vecka. Hoppas alla backar laddar på med snökanonerna rejält nu för jag vill åka skidor! 
Annars blir veckan lugn, ska väl hinna med några pass på gymmet som vanligt. Emil åker till Kiruna och Kalix i helgen så jag tänkte nog hälsa på mamma fredag till lördag. 
Är för övrigt galet trött. Igår natt sov jag väldigt oroligt för att jag hela tiden vaknade för att kolla att jag inte försovit mig till tentan. I natt har jag bara drömt massa kaos, vakna helt svettig av allt springande hit och dit (vi skulle tydligen fly från något). Förstår inte vart man får allt ifrån i drömmarna. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0