Fredag

Fredag och tur är väl det. Imorse när jag gjorde frukost var jag lite tröttmössa. Tog gurkburken ur kylen, la upp på mackan och ställer tillbaka burken i diskmaskinen (ja just det, i diskmaskinen förvarar man tydligen gurka). Blir så seg av vädret också, typ -2, lätt snöfall men ändå blött, dimmigt och blåsigt. 
I helgen är det fullt upp. Ikväll har Emil hemmamatch så man får ta och pallra sig ut till Gärdet. Inte många veckor kvar nu till play-offet till kvalserien börjar. Imorgon är det dop i Matfors för lilla Ebbe. På kvällen middag med Emil familj och senare utgång med laget. 

Vi håller förövrigt på att se lite filmklassiker som jag inte sett. Hittills har vi bland annat hunnit med; De misstänkta, Nyckeln till frihet & Taxidriver. Började se Stolthet och fördom men den var alldeles för seg så den gick bort! 
Har ni några tips på klassiker som man borde ha sett? :)
Har nog bara mest sett mest romantiska klassikerna som Grease & Dirty Dancing. Tacksam för tips iallafall! 

Ha en trevlig helg! Kommentarer
Postat av: Söderström

Alltså ska man se Stolthet & Fördom är det miniserien med Colin Firth man ska se, sjukt bra. För övrigt, hur kan din karl inte ha sett Nyckeln till frihet? 8/10 grabbar (hockeygrabbar) har antingen den Brave Heart eller Gladiator som favoritfilm. ;) Se von Triers Dogville ! Om du inte har sett den så…ja du kommer aldrig glömma den!

Svar: Visste att du skulle svara och jag hoppades på det :) Emil hade sett Nyckeln till frihet men inte jag =p Dogville nästa!
Ankan

2014-02-20 @ 14:38:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0