Gott nytt år!!

Gårdagens spenderades med grabbarna i Emils lag och respektive, mycket trevligt! Middag, lekar och hamnen på tolvslaget för att kolla in alla raketer. 
Satt och funderade på en sammanfattning av det gångna året och tänkte först "men det har väl inte hänt så mycket", sen började jag tänka efter och jag får nog ångra mig på den punkten. 
Under våren fattades beslutet att vi skulle flytta hem till Sundsvall då jag fick mitt jobb. Några veckor senare visade det sig även att de som kommit att bli två av våra bästa vänner, Amanda och Ale, under tiden i Skövde skulle göra oss följe till Sundsvall. Total lycka! 

Under våren gick min älskade farfar bort efter många års envishet. Så skönt att han äntligen fick somna in. Vila i frid! 
I april körde jag Fitnessfighten och följden av det blev att 2013 blev det året jag blev 7 kilo lättare och trivs mycket bättre i min kropp än på länge. 
I maj åkte jag och Emil till pappa Caj i Schweiz. Några dagar efter det såg jag min tredje Bruce Springsteen konsert, denna gång på nya Friends Arena. Magiskt som vanligt! I juni tog jag min kanditatexamen i sociologi på Örebro Universitet. Efter det gick flyttlasset från Skövde hem till Sundsvall efter fem år på utflykt i södra Sverige. Fem underbara år på olika sätt och är så tacksam över de vänner vi träffat. 
I juni började jag att jobba på det arbetet som jag nu drygt sex månader senare har fast anställning och trivs. 
Hade en fantastisk sommar som bjöd på finväder nästan jämt. Under sommaren fick vi även bevittna två fina bröllop. 

Sen har hösten gått i rasande fart med jobb, hockey, fortsatt plugg och träning. Men har hunnit med att lära känna flera nya härliga människor och umgåtts med gamla vänner. Underbart! 
Nu blickat vi framåt mot 2014 och det kommer bli så spännande. Först och främst kommer det bli en babyboom bland våra vänner då vi i nuläget har fem stycken som ska ha barn under det första halvåret. Till sommaren ska vi på ytterligare två bröllop, varav ett där vi själva ska vara värdpar. 2014 kan alltså redan avslöja massa godbitar. 
Hoppas att året blir fantastiskt, gott nytt år!! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0