Helgen

Nu har vi fått vinter iallafall, det har snöat non-stop i fem dagar nu. Säkert snart en halvmeter som kommit. Dock märker man stor skillnad på snöhanteringen här och söderut. Här plogar dom hela tiden så trottoarer är "rena" att gå på plus att de inte saltar när det kommit så här mycket snö. Helt fruktansvärt solkigt kunde det vara i Skövde för de saltade när dom kommit massa snö, ingen bra kombo. 
I fredags stannande jag hos mamma efter jobbet och vi åt middag med brorsans familj. Brorsan stod för förrätten som var skagentoast och mamma varmrätten som var tjälknöl och  potatisgratäng. Mums! 
Tog tåget hem i lördags och på kvällen hämtade Lotta och Patrik upp mig så köpte vi med tapas från Saffran. Har länge velat testa deras mat och det var riktigt gott! Efter vi käkat åkte Patrik iväg på spelning och jag och Lotta hade en myskväll framför tvn. Tänk att dom kommer att vara tre inom bara drygt två månader, helt fantastiskt! 
Igår hade jag en fixar dag. Började med sovmorgon sen städade jag hela lägenheten innan jag gick iväg för ett pass på gymmet. På eftermiddagen kollade jag på Emils match som visades online. Efter mycket om och men blev det vinst med 2-4 borta mot Kalix. Runt 4-tiden var han hemma imorse sen, hua vilka resor. Lite skillnad då längsta bortamatchen i Skövde var på typ 20-25 mil och här är det 90 mil. 

(Bild från i lördags)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0