Äntligen sommar!

Nu har sommaren äntligen kommit på allvar med sol och värme. Helgen har spenderats i Emils föräldrars stuga i Långsjön. Vi har mest legat på bryggan och haft det bra. Blev några roddturer med båten också, Emil försökte få nå napp med metspöet men det gick så där. Verkligen en härlig helg! Helgen avslutades med årets första surströmming innan vi for hem också, kan väl inte säga att det är min favorit men jag äter det. 
I fredags fick vi riktigt god mat iallafall. Vi åkte ut till Vindhem på Alnö med Moa, Frans, Andersson, Matte och Klara. Jag åt rökta räkor till förrätt och en cevrétoast till varmrätt, Det var riktigt gott, kan varmt rekommendera en tur dit. Jag och Emil tog en sväng på Hamnyran efter middagen men det var inte så värst så vi mötte upp Sammy och A-K på Olearys och såg på fotbollen istället. 


Det har varit något nästan varje kväll förra veckan. I torsdags planerade vi tillsammans med Hanna och Robin inför deras bröllop i augusti då vi ska vara värdpar. I tisdags träffade vi lilla Stella för första gången, Nisse och Linas lilla guldklimp. Så himla söt och så nyfiken och med redan <3 


Ny vecka, nya möjligheter. Avundas alla som har semester, vädret ska nämligen vara grymt heela veckan! Jag får ta tillvara på lunchrasterna. Men ser mest fram emot lördag då det är bröllop för Moa och Frans :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0