Härliga helg

Dålig på att uppdatera men det är full fart i sommarvärmen.
I torsdags mötte jag upp delar av "Lagga-ligan" på Udda Tapas. Väldigt trevligt och väldigt gott. Jag tog stekt sparris, langos och hummersoppa. Mums!I fredagskväll kom Emil upp till Härnösand efter jobbet och vi grillade med brorsan och hans familj. Efter gick vi allihopa ner på Härnösands stadsfest. Härligt väder och riktigt trevligt. Vi såg Eldkvarn med Plura. Jag och Emil har nog sett alla "Pluras kök", Adrian som är med i programmen var också med. 


Dagen efter var det tänkt att det skulle vara fint väder och att vi skulle fara ut till Smitingen och bada. Men det regnade så vi for hemöver. Gjorde ett spontanstopp hos Andersson och Klara i Bergeforsen på vägen hem. Men lagom till att vi kom till Sundsvall igen så var vädret fint och vi åkte ut och la oss på Fläsian. På kvällen träffade jag Lotta, Beggan och barnen. Väldans mysigt! Igår var det grymt väder igen och vi åkte ut på Tranviken. Elin, Johan, Jojjo och Kristian kom också ut och höll oss sällskap. Säkert över tjugo grader i vattnet så jag badade inte bara en gång utan tre gånger(!). Har nog inte hänt i Sverige sen jag var barn. 
På kvällen for vi ut till Sandras stuga på Åstön och grillade med "tacogänget" och respektive (Moa, Frans och Christian saknades). Vilken tur jag har som har dessa människor i mitt liv, helt underbara! Man ville aldrig att kvällen skulle ta slut så vi var inte hemma förrän midnatt. Så där måttligt segt att komna upp imorse. 

Nu vecka och vädret ska vara grymt hela veckan lång. Och jag, jag jobbar ja. Passar på att njuta varje lunch iallafall. På onsdag ska vi på 4 års kalas för Saga, annars är det inga direkta planer i veckan. Till helgen kommer äntligen Amanda tillbaka till stan efter att ha spenderas hela sommaren hemma i Skellefteå. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0