Magi!

I lördags var det äntligen dags för bröllop. För ungefär precis ett år sedan fick vi reda på denna stora dag, jag och tjejerna har sett fram emot det sen dess. Vilken dag det blev! Strålande sol, jättefin vigsel med fin sång av tärnorna. Brudparet såg helt fantastisk ut! 

"Tacogänget" med respektive mellanlandade hos oss innan vi begav oss till festen.Festen som innehöll allt, trevligt sällskap, rörande tal, fotobås med massvis av assessorer, underhållning och god mat. Framför allt så gick vi lös på dansgolvet, har inte dansat så på länge. Vaknade dagen efter av den sjukaste krampen i vaden, tecken på en lyckad fest. 

Återigen tack till Moa och Frans för att vi fick dela den här dagen med er. Så himla fina tillsammans och önskar er all lycka <3 Annars då? Från att ha varit klarblå himmel och 30 grader varmt i över en vecka så har det nu gått tillbaka till svenska sommar, det vill säga, regn och strax under 20 grader. Jag tog till och med en semesterdag i fredags för att njuta lite av värmen, helt rätt beslut så här i efterhand.
Igår tog vi en spontan mini-golf med Lotta, Patrik och Walter. Patrik vann överlägset och vi skyller på att han hade lyckobringaren Walter på magen. 

På fredag far nog jag och Emil på stadsfesten i Härnösand, Emil vill se Eldkvarn. Förhoppningsvis är det fint väder på lördag så man kan passa på att åka till Smitingen (stranden som är som utomlands). På söndag blir det middag med "tacogänget" och respektive ute i Sandras stuga på Åstön. Blir nog en bra vecka det här med :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0