Sommar, sommar, sommar

Vilka härliga lediga dagar jag fick. Högsommarvärmen håller i sig och jag vet inte hur länge det varit runt 30 grader och sol nu, som att bo vid Medelhavet ju. 
I fredags var jag på Fläsian igen, när Emil slutat for vi ut till stugan och sov där. På lördagen var det dags för svensexa för Robin så Emil for på det och jag åkte med A-K och Sammy till Tranviken. På kvällen gick vi ut och åt tillsammans med Amanda som äntligen kommit hem från Skellefteå. God mat men blev besviken på min egen drinkbeställning. "Något med lime" smakade bara tequila vilket inte alls är gott och inte alls smakar lime för mig, men då vet man det till nästa gång. 

I söndags åkte jag och Emil till Fläsian, A-K och Sammy kom senare och det blev ytterligare en härlig dag på stranden. 
På kvällen passade vi på att göra sånna här tråkigheter som måste göras, städa och tvätta. När vi var ner för att hänga den sista tvätten fick jag mig en skräckupplevelse. Precis i rummet utanför tvättstugan svansade en stor äcklig råtta förbi. Alltså ingen liten mus utan en riktig feting. Kan säga att vi tog blöt som torr tvätt och sprang upp till lägenheten. Sjukt vidrigt! 
Denna vecka är det dags för jobb igen. Igår på kvällen mötte vi upp Nisse, Lina och lilla Stella för en fika på Tant Anci & Fröken Sara, supermysigt! 
Imorgon blir det middag med tacogänget (-Sollet och Sandra), ska bli mys! Sen får vi se vad resten av veckan bjuder på :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0