2 dagar kvar

Så har vi haft ännu en långhelg, ledigt fredag-söndag. I fredags fyllde Amanda år och vi möttes upp på stan. Strålande sol och massa aktiviteter på stan för nationaldagsfirandet, tänk om det alltid skulle vara så mycket liv och rörelse på stan. 
På kvällen blev det en fördrink hos Amanda och Ale tillsammans med Bea och Jens innan vi gick ut åt. Vi testade E-street och det blev nog tyvärr både sista och första gången. Servitrisen spillde öl och vin på mig från topp till tå (bokstavligen) och visst, det är sånt som händer men tycker ändå hon kunde ha frågat hur det gick eller ge någon slags kompensation men inte. Det kött som vi beställt in skulle vara rare och medium/rare men allt var välstekt, det var ju gott men det skulle varit grymt gott och det inte varit överstekt. Dom kom heller aldrig och frågade hur maten var så vi fick inte direkt chans att säga något heller, sen glömde dom även bort en dryckbeställning efter maten. Vi åt upp och gick vidare till Torget för lite drinkar. Men det var en riktigt trevlig kväll! 
Lördagen spenderades på Birsta. Lee Store hade utförsäljning och hade mycket grejer kvar så jag fyndade ett par jeans på halva priset. 
Igår var vi på kalas hos Lotta som fyllt år. Tårta och bebismys med både Walter och Klara. Tvättade och packade lite inför resan igår också. Imorgon jobbar jag halvdag så far vi ner till Stockholm på eftermiddagen, sover hos Amandas syster sen far vi till Ibiza på onsdag förmiddag. Längtar!!  
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0