Ibiza

Nu har jag kommit hem efter en härlig vecka i San Antonio på Ibiza med Amanda och Liza. Vi har haft det superbra, några dagar med lite mulet men sånt kan man ju tyvärr inte göra något åt. Själva San Antonio var väl inte något speciellt, britternas partymekka. Britter överallt och ganska stökigt. Dock en väldigt fin solnedgång. 


Stranden var väldigt liten och jordig. Men en kväll for vi in till Ibiza stad (Eivissa) och det var supermysigt! Blev lite shopping på Zara och Stradivarius också. 

Två dagar for vi med båt till stranden Cala Bassa som var riktigt fint. Ena dagen var det väldigt vågit och jag gruvade mig för att båten skulle kantra, men det gick bra tillslut. 


I torsdags hade jag och Liza en liten överraskning för Amanda som hade fyllt år fredagen innan. Efter middagen på kvällen smet Liza upp i förväg och dekorerade balkongen och vi fick äntligen avslöja att vi skulle på Calvin Harris samma kväll på en av de stora klubbarna, Amnesia. Ibiza är ju DJ-stället nummer ett, verkar som att det är här det börjat för de flesta stora. David Guetta har stående torsdagar på en annan klubb men dom biljetterna var tyvärr utsålda. Hur som helst, vi for till Amnesia (dom här klubbarna ligger som i ett industriområde mellan San Antonio och Ibiza stad) vid ett-tiden och strax efter klockan tre dök han upp. Var en bra DJ innan också, Burns. Men Calvin Harris var grym, folk bara dansade och dansade. Stället tog in 5000 pers och det billigaste på drinklistan var öl för 13 euro (!). Blev en grym kväll och tror Amanda var riktigt nöjd med överraskningen. 
Annars var vi mest latat oss i solen, spelat några rundor yatzy och käkat en massa (vi hade helpension på hotellet), som det ska vara på semestern. Har verkligen haft en kanonvecka, tack brudar! 


Vi kom hem till Sundsvall vid 23.30 igår och det var bara att packa upp och packa om. Idag efter jobbet far vi nämligen direkt upp till Skellefteå med Amanda och Ale för midsommarfirande. Ryktas om 10 grader och ingen sol (!). 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0