Försmak av sommaren

Sol och över tjugo graders värme har helgen bjudit på, helt underbart! I fredags mötte Emil upp mig vid bussen så gick vi och åt middag på Torgets uteservering, supermysigt och vi var ju inte dom ända om man säger så. Tog en timme att få maten men gott var det. Senare åkte jag bort till Lotta och Walter, tog en promenad tillsammans och sen blev det fredagsmys i soffan. Igår var det överraskningskalas för Anders som fyller 30 år, så kul när folk blir överraskade och man ser glädjen. Med magen full av tårta och annat gofika mötte jag upp "Timråligan" på Invito. Middag, drinkar och massa surr, alltid lika trevligt och jag hoppas vi fortsätter med dom här middagarna. Träffades för någon månad sedan och då fick Aspen i uppdrag att styra upp nästa träff och denna gång fick Anna axla stafettpinnen :) 
Idag har jag och Emil legat borta i parken och fått lite sol. Även om det inte är ett moln så har det varit lite kyligt eftersom det har blåst ganska rejält. Så skönt att sommaren är på väg på riktigt! 
Om mindre än en månad, nämligen 11 juni bär det av till Spanien med Amanda och hennes kompis Liza. Längtar som en tok! Ska bli skönt med semester och bara slappa en vecka i värmen.I fredags hämtade vi ut våra förlovningsringar som vi valt tillsammans också så nu är vi båda "ringmärkta", känns underbart! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0