Gym

För två veckor sedan gick mitt gymkort på Sports ut, sa upp kortet för att jag skulle köpa på Ego istället. Förkylningar och resor har gjort att det inte blev av förrän igår. Alltid konstigt i början när man är på ett nytt gym, man känner sig inte hemma. Sen märker man både fördelar och nackdelar med båda. Sports var bra på det sättet att dom hade nyare och fräschare utrustning/maskiner, musik i hela gymmet och alltid öppet. Ego är väl tre gånger så stort ungefär och har alltså lite mer att erbjuda, framförallt när det gäller passen. Dock märkte jag på en gång att det är sämre luft och så är det ingen musik i själva gymmet (iallafall uppe) vilket man märkte stor skillnad med när man är van. Men det blir säkert jättebra och framför allt är det närmare hem. 
Fick med mig Amanda igår också för att "lura över" henne, får se hur det gick. Mindre kul när vi var klara och skulle hem, regnet bara öste ner och även om cykelturen hem är kort och gick fort så var allt dyngsurt. Vill ha lite sol och värme nu.
Ikväll ska jag sova uppe i Härnösand. Vi ska nämligen fira att byrån fyller ett år. Ska bli trevligt! Tänk vad tiden går fort, för ett år sedan satt man och slet som värst med C-uppsatsen och nu har man istället snart jobbat ett helt år. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0