Mot sommaren!!

Denna vecka har verkligen sommaren visat sig, värme och helt grönt utomhus. Vi har hunnit med lite roligt under veckan också. I tisdags var vi lite spontan och åkte ut till Bergeforsen och hälsade på Johanna, Matte och Klara. Väldans mysigt! 

I onsdags invigde jag utomhusgymmet på Ego, även om det låg i skugga då var det riktigt skönt. Dom har alltså byggt en terass på taket där det finns allt möjligt du behöver för ett pass: stänger, vikter, hantlar, mattor, bänkar, osv. 

Grymt bra idé, behöver man inte ha dåligt samvete som man får när man går in och tränar när det är fint väder. 
Igår var vi riktigt effektiva. Besök på banken i Timrå efter jobbet. Tog en nostalgitripp till Sörberge och käkade på Inez, mums! For runt på Lundevallen och drömde lite. På vägen tillbaka till stan stannade vi till på Birsta och en födelsedagspresent. På vägen hem sen ringde Emils mamma och sa att de fått nycklar till stugan de köpt ute i Matfors och att de var på väg dit och att vi gärna fick komma. Sagt och gjort så åkte vi dit ut, kommer bli så himla mysigt där ute! Uteplatsen är hur härlig som helst. For vidare och möte upp Nisse och Lina på Torget för en fika. Bara några veckor kvar tills de har beräknat förlossningsdatum, så spännande!!

Nu är det en jobbdagen sen är det helg, det ryktas om sol och värme så hoppas på att spendera så mycket av helgen i solen som möjligt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0