Hösthelg

I helgen har vi varit på dop för lilla Stella. Hon var hur duktig som helst, sa inte ett knyst i kyrkan utan tittade mest förvånat på alla människor <3 Som alltid när Lina varit i farten så bjöds det på tokgott fika efteråt också. Fanns inte en chans att få i sig en av varje sort så fick prioritera lite ;)  Idag fyller pappan i familjen Kolbäck 30 år också, stort grattis till världens bästa Nils! 
Här är födelsetavlan Stella fick av oss och Charlotte och Anders i doppresent. Den är så fin! Lotta hade köpt en till Walter och det var där vi såg den. 


Innan dopet var jag hos frisören för klipp och färg. Blont och koppar sa jag, och koppar det blev. Känns väldigt ovanligt och känner mig väldigt rödhårig, får se om jag vänjer mig eller gör något åt det. 
Annars i helgen har vi hälsat på mamma, blev trerätters tillsammans med brorsans familj. Riktigt gott! På söndagen när vi vaknade hjälpte jag mamma att lägga upp en Facebooksida för sina hantverk, vi har pratat om det ett tag men inte fått tillfälle. Sök på "Elsys hantverk" på Facebook så hittar ni henne och allt fint hon gör där. 
När vi hade med bilen upp passade vi på att ta med en trälåda hem, den tvättades upp och så gjorde vi ett "hyllplan" i den. Har inte riktigt kommit på vad jag ska ha i den, men just nu ser det ut som nedan iallafall. 

Hoppas ni haft en fin helg! På lördag kommer Sofia upp från Skövde och hälsar på oss och Amanda och Ale. Ska bli väldigt kul att hon äntligen kommer upp och att vi får visa henne Sundsvall. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0