Tisdag

I fredags kom Sofia, vi tog en AW på Café 1891 och fortsatte sedan till Gärdehov för lite hockey. Vinst för Sundsvall även om det satt lite väl långt inne. Efteråt åkte vi hem till oss allihopa, kändes som en helg back in the days i Skövde. Kan verkligen sakna helgerna i Skövde, sammanhållningen var något speciellt. Sofia sov hos oss men Ale och Amanda kom över på frukost på lördagen. Så åkte vi ut på Birsta en sväng. På kvällen blev det förfest med hockeytjejerna och utgång på Oscar. 
Väldigt sliten söndag (måndag med för den delen). Men vilken helg, längesedan jag skrattade så mycket. Härliga människor! 
Har dock varit väldigt dålig med kameran denna helg, dessa två var de som fanns på kamerarullen.

Denna vecka kommer nog gå undan den med. Ikväll fika på Alnö med "Lagga-tjejerna", på torsdag kommer brorsan på middag och i helgen är det dop för finaste Walter. Ska hinna med en del pass på gymmet också. Har börjat köra pass på senaste, efter typ 1,5 år i gymmet med samma upplägg. Behöver lite variation och framför allt är jag inne i en period där jag tycker det är skönt att inte behöva tänka ut passen själv utan bara gå in och köra. Bodypump och spinning men också det nyupptäckta passet Tabata har varit på mitt schema på senaste. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0