Höst

Nu är det alltså 1 september och officiellt höst, burr!!
Man behöver något att se fram emot i höstmörkret och i fredags bokade vi en resa tillsammans med Emils föräldrar. I november åker vi till Kap Verde. Oj vad jag längtar redan! Ska bli hur mysigt som helst.
I fredags var vi på SCA-cupen och såg derbyt mellan Sundsvall och Timrå. En bra första period sen rann det iväg i andra och Timrå vann stort. 
I lördags gjorde vi inget speciellt, tog en lunch på stan, sprang på Sandra som var i stan för en möhippa. Jag åkte upp till Sidsjön på eftermiddagen och sprang. Det är så härligt att träna på helgen när man har tid och inte som på vardagarna när man är hungrig och har bråttom hem för att laga mat. Sprang två varv runt sjön, sen tänkte jag att jag skulle gå ett tredje varv. Gick till slalombacken så tänkte ja "man borde kanske springa uppför den", sagt och gjort. Dock orkade jag bara springa halva, men gick resten, sprang ner ingen och sprang resten av varvet runt sjön. Grymt skönt! 
Igår tog vi tag i vår enorma tvätthög, har inte haft tvättid på över två veckor så det var en hel del. Ibland är jag lite rastlös av mig och igår var det så, var tvungen att hitta på något mellan tvättarna. Under första tvätten dammsög jag, under andra tog vi en promenad, under tredje lagade jag paj och under fjärde åkte jag och veckohandlade. Redo för ny vecka med andra ord. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0