Måndag

Måndag och på bussen till jobbet igen. Denna helg har Emil bytt av mig från förra helgen med att vara sjuk. Så han har mest legat nedbäddad i soffan. Med undantag från en middag i stugan med familjen Wiklund. Fick se korten från fotografen på bröllopet också, så himla fina! Värt att ha någon som vet hur man fotar alltså. 
I fredags (innan Emil däckade av förkylningen) plockade han och några till grabbar upp Nisse efter jobbet (Nisse trodde att jag och Emil skulle till han och Lina på middag), men så rövade de bort honom på grabbkväll med bastu, middag och öl. Han fyller 30 år om en vecka så det var lite pre-party. Jag hade i min tur tjejerna över på middag och fick mysa en hel del med lilla Stella.  
I lördags lämnade jag Emil hemma och åkte med Amanda och Ale för fika hos Bea, Jens och lilla Ellie. Vi hade inte träffat det fyra veckor gamla nytillskottet än men nu så, och vilken goding det var :) 
Igår hade jag lite överskottsenergi (kan ha något att göra med de tolv timmars sömn jag fick) så det blev en sväng på stan, tvättade, dammsög, gick långpromenad, fållade byxor och lagade kalops. 

Jag har blivit fruktansvärt dålig på det här med att uppdatera bloggen. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om och vem jag skriver för. När vi inte bodde hemma skrev man mest för familj och vänner hemma men nu bor vi ju hemma så vet inte riktigt hur jag ska göra med detta. 

Man kan höra mycket kul på bussen by the way. Två tjejer i gymnasieåldern hoppar på bussen i stan, sätter sig på samma "rad" men vid ett varsitt fönster. Sitter sen och envisas med att prata med varandra genom att skrika eftersom de sitter för långt ifrån varandra. Samtalsämnet då? Jo Dantes Inferno(!). "Den är så sjukt bra. Alltså får jag en son då SKA han heta Dante". Så, nu vet hela bussen (och ni också för den delen) det också. 

Hoppas ni får en bra måndag! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0