Allt på en gång

Det var väldigt länge sedan jag uppdaterade men det har varit fullt upp. Den 25 mars började jag nytt jobb som handläggare på Migrationsverket. Jag har varit helt slut om kvällarna efter att hjärnan ska sortera allt som varit under dagen. Mycket att ta in och lära men det känns väldigt spännande och kul. Jag har massa härliga och hjälpsamma kollegor också så tror att det blir jättebra. Jag vill bara lära mig allt, nu på en gång. Gillar inte att inte kunna. Men alla är vi nya någon gång och man lär sig eftersom. Superskönt att slippa pendla, blir två "fria" timmar om dagen. Det känns verkligen. 
Förra helgen var det påsk och jag hade inte kunnat skriva om våra planer för det var hemligt. På påskafton hade vi nämligen möhippa för Madde i Skövde. Hon och Jeppe gifter sig i juni. Vi åkte ner till Örebro redan på skärtorsdagen efter jobbet. Vi hann spendera lite tid hos Johanna och Jensen och på fredag eftermiddag åt vi lunch med syrran och barnen. På fredagkväll åkte vi till Skövde och vi kände oss "olagliga" som var i Skövde utan att ha sagt något till någon, förutom Sofia då som vi skulle sova hos. Möhippan sedan blev grym, en riktigt rolig dag och den blivande bruden var mycket nöjd vilket var huvudsaken. Förutom massa lekar så blev det hockeymatch i full mundering och danskorregrafi till Beyonces Single Ladys. Träningsvärken gjorde sig påmind i flera dagar efteråt. På söndagen hann vi också träffa Sofia, Pierre och deras lilla Stella som redan hunnit fylla ett år. Så himla kul att träffa alla där nere, kändes som igår. Skövde kommer ju också vara "hemma", så himla tacksam att vi tog chansen att flytta dit när vi fick den.

Apropå flytta, vi har hittat ett hus!!! MEN det är inte helt klart. Kontraktet ska skrivas på tisdag om allt går enligt plan och tisdagen efter ska det besiktigas. Men om allt går som det ska kommer vi bli Sörbergebor i sommar. Vågar inte vara helt glad än när allt inte är klart men hur spännande är det inte. Extra kul när Nisse och Lina också slog till på ett hus i Sörberge igår och flyttar dit i sommar. Så håll nu alla tummar och tår att det går vägen. Planeringstankarna går redan på högvarv kan jag lova.

Idag har Emil varit på slutsspel/cup med Korpenlaget, dom vann tydligen också. Eftersom jag vaknade pigg klockan sju imorse har jag hunnit med en hel del. Började dagen med ett pass BodyPump på gymmet sen tänkte jag bara ta en promenad runt bron för att krampen i benen skulle ge med sig. Slutade med att jag fick feeling av det sköna vårvädret och fortsatte upp på Norra berget så det blev 1,5 h promenad. Har handlat på Maxi när jag skjutsade Emil till hallen. I eftermiddag satte jag mig och fållade upp X antal jeans. Har tänkt på det hur länge som helst och äntligen fick jag tummen ur. Även om jag är ganska lång (1,70) så har jag korta ben (31 är bra längd) så alla byxor är alldeles för långa. Tog bort typ 6 cm på alla byxor. Men nu är det gjort så nu behöver jag inte störa mig på det längre.
Hoppas ni har en fin helg!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0