F-N

Vaknade upp i morse och kände direkt att något var knas med ryggen, kunde inte räta på den eller stödja på ena benet. Hade glömt bort hur sjukt ont detta gör, falsk ischias/ryggskott. Jag har haft det under många år men jag har hållit det i schak under de senaste åren med mycket och rätt träning. Sist jag kommer ihåg att jag hade det var i Karlskrona. Men kombinationen av förkylning och därmed ingen träning under veckan och gårdagens flyttbärande blev inge lyckat. Jag såg verkligen fram emot att testa skidorna, hade inte en tanke på detta när jag gick och la mig igår. Till råga på allt är det minusgrader och sol också, himlen skrattar åt mig när jag ligger här i soffan.  Ja för att ligga ner är det ända som gäller. Satt upp vid frukosten och på en gång trycker det på och börjar stråla ner i höger fot. Känner mig lagomt bitter, gah!

Gårdagens flytt åt mamma flöt på bra annars. Det var en fin och ljus lägenhet som hon hittat, kommer bli bra. Dock fick vi inte upp hennes säng då taket i trappen var alldeles för lågt, så det var en liten miss. Hjälpte henne att sätta upp lite taklampor och packa in lite i skåpen innan vi for hem. När vi kom hem gick vi över till Ale och Amanda som hade Liza på besök. Käkade tacos och kollade på Mello och slalomen på tvn. Mysig kväll och kul att träffa Liza igen. Liza hade gått in i rollen som personlig inredare för Amanda i helgen och resultatet blev jättefint! 

Till helgen som kommer ska jag till Stockholm med den "tjej-sidan" av Emil släkt. 8 stycken tjejer som klämmer in oss hos Emils faster i Sollentuna. Ska bli så kul! Vi ska se musikalen Livet är en slager på lördag. Jag har aldrig varit på en riktig musikal så det ser jag fram emot. 

Hoppas ni haft en fin helg och en mysig alla hjärtans dag igår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0