Julen

Jag har ju glömt att skriva om julen. Kvällen och natten till julafton spenderades, som vanligt, hemma hos mamma med uppesittarkväll och god mat. Det snöade på kvällen och fortsatte under hela natten så vi fick börja julafton med en hel del skottning. Vi blev lite oroliga för att vi inte skulle kunna ta oss till Emils föräldrars stuga för att fira jul. Men bara en bit utanför Härnösand så slutade det snöa och hemma i Sundsvall hade det bara kommit lite grann. Det blev alltså inga problem att ta sig ut till stugan och väl där blev det några mysiga dagar. Snö, kyla, sol, promenad på isen och pulkaåkning. En väldigt härlig jul!
Dock kom plusgraderna och regnet någon dag innan nyårsafton och förstörde det fina vintervädret. Sedan dess har graderna legat på noll. Idag snöar det lite och än så länge är det snö och inte regn. Ska det vara vinter så får det göra vara snö! Helst då vi fick oss ett varsitt par längdskidor i julklapp som vi vill använda mer än de två gångerna hittills. 


För ett tag sedan tingade jag en superfin anslagstavla som min syster hade gjort och igår fick jag hem den. Hon är så duktig. Hon och mamma fick verkligen pysselgenen. Tavlan fick byta plats med en av alla Bruce-tavlor ute i hallen. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0