Onsdag

Jag är inte bra på det här med att komma ihåg att uppdatera, men ni får hålla till godo. Vad har hänt sen sist? Hmm, några helger har ju flutit förbi. Men vi har sett Unbroken och Mockingjay på bio (den förstnämnda vääldigt seg och den andra riktigt bra), i lördags hade jag och härlig tjejdag med A-K och Amanda med gym på morgonen och sen långbrunch hos A-K och så har jag varit på anställningsintervju. 
Det var en väldigt rolig och trevlig arbetsintervju, så nu är det bara att vänta och se. Kommer få besked i början på februari, om inte annat är man en arbetsintervjuerfarenhet rikare. 
Jag och Emil har också passat på att åka längdskidor. För någon helg sedan var vi i Söråker och åkte, fina spår och en rolig slinga på 3,4 km. Igår kväll var vi uppe på Södra och åkte. Riktigt bra spår där med. Jag nöjde mig med att åka 2,5:an fyra gånger men Emil for med Nisse och Jonas på lite längre äventyr. 2,5:an var väldigt kuperad (läs! först mycket utför och sen en lång helvetetsbacke uppför) så första varvet var man lite osäker men sen vågade man stå på i utförsbackarna. Riktigt kul! 
Denna vecka har annars inte så många planer, på lördag ska jag gå ut med svägerskan och min gamla vapendragare från DNA. Ska bli skoj, jag tror inte jag varit ut sen vi hade möhippa på Hanna i somras (!). Nej nu ljuger ja, sist var när Sofia var på besök från Skövde någongång i höstas. Herregud, man börjar bli gammal helt enkelt. Sitter hemma framför tvn och ser På spåret och Så mycket bättre istället. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0