1-års kalas och loppisfynd

Började helgen på bästa sätt. Mötte upp Emil, Amanda och A-K på Innergården 1891 för After work. Sjukt god italiensk buffé med massa ostar, lufttorkade skinkor och salami, minipizzor och pasta. För att inte glömma deras galet goda pesto! Vi gick senare vidare till Casinot där dom visade Ales match mot AIK. 
I lördags var vi på kalas hos min gudson Walter som fyllde 1 år. Helt galet att det redan gått ett år och att han nu springer omkring, pratar enstaka ord och är världens charmigaste lilla människa. Grattis igen Walter och tack för massa gofika! (Fick ingen bra bild, men en bild av Walter with friends).


Senare på eftermiddagen kom brorsan och barnen och det blev ännu mer fika. Sedan i höstas bor ju brorsan i Sundsvall också. 
På kvällen lämnade jag Emil hemma och gick på tjejmys med Amanda och A-K. Igår for jag och A-K till Timrå och loppisen i Hamsta. Tre våningar med helt galet mycket grejer, man får lite panikkänsla á la Ullared först när man kommer in. Sist jag var där såg jag en kista, så klart var den kvar och då var den ju tvungen att följa med mig hem. Den har ingen riktigt bra plats men den får stå i köket så länge. Den blev iallafall perfekt att lägga "pysselgrejer" (presentpapper, presentpåsar, snören, sygrejer, mm) i. För 200 spänn tyckte jag att det var ett klipp.Jag hittade också två ljusstakar i mässing. 100 kr för båda två. Han är så rolig han som har den här loppisen. Han prutar alltid ner priset lite själv, typ till närmaste hundring. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0