Marmor

Jag och Emil tog en sväng till Colorama idag för att spana på en fondtapet till sovrummet i huset. Det fanns alldeles för mycket att välja på så vi gick in på Dollarstore istället, haha. Hittade en så fin ask och ljuskoppar i marmor, 100kr för asken och 30kr/st för ljuskopparna. Vi hittade också en mortel i marmor, vi har letat mortel ett tag men endast hittat för flera hundratals kronor. Men denna kostade endast 50kr. Fynd! 


Annars börjar tre och en halv dags ledigt gå mot sitt slut. Jag gick in och jobbade halvdag i fredags. Tänkte att eftersom vi inte skulle göra något speciellt så kunde jag lika gärna ställa upp och jobba. På ledigheten har vi varit ute i stugan och myst. I torsdags målade vi panelen i köket vit och vilken skillnad det blev, så fint och fräscht. Dock inget vidare väder, det är grönt och fint ute men absolut ingen värme alls. Ända värmen som blev ute var från brasan vi gjorde i fredags. Vi har gjort en liten eldstad på baksidan av stugan.
Mindre än en månad kvar till flytten och inga flyttlådor har blivit packade. Nästa vecka tänker jag. Eftersom jag flyttat 17 gånger tidigare så går det ganska fort att packa när man väl börjar. Så tråkigt att bo i flyttkartonger så vi kan lika gärna vänta lite. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0