Årsdagen

Idag är det precis 1 år sedan jag och Sandra satte oss på tåget ner till Arlanda för att åka ner till Bangkok, snacka om att tiden går fort! Men längtar tillbaka lika mycket nu som jag gjorde en vecka efter vi kom hem, heh.. Om jag hade tid och pengar skulle jag inte tveka att åka tillbaka imorgon igen, så himla underbart! ) 9 oförglömliga veckor i mitt liv, ryser när man tänker på det. Vill resa igen, kroppen skriker efter det. Men som sagt tid och pengar, vem har det? Man skulle vinna nå miljoner skulle sitta fint de =)
Dagen har jag spenderat med att jobba, först i butiken och sen på hockeyn. Även att vi råkade ut för stöld idag på butiken, en väska. Man tänker att det händer inte oss, men tydligen får man vara lite mer uppmärksam. Skorna kan dom ju iallafall inte sno, om dom inte har en vänstersko ligga hemma då förstås =P Så var det musspår i kiosken idag igen =/ Det hade legat hamburgerbröd på golvet och där hade han gnagt sig in och mumsat lite, grymt äckligt! Men aticimex ska styra upp det där i veckan =)
Nu ska jag boka biobiljetter, jag och Emil ska käka middag på Ming imorn och sen gå på bio, ska bli mysigt! =) Ska även jobba på lördag, Anna skulle fixa med nya huset så jag hoppar in och jobbar för henne. Har inte så mycke bättre för mig, Emil har två hemmamatcher i helgen som jag ska försöka se också, hoppas på lite vinst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0