Helg

Idag damp det ner ett brev från Västtrafik i brevlådan och jag fick kompensation i form av värdecheckar (till och med med 25:- över beloppet), vilket jag är vääldigt glad för. Nu ska jag bara försöka hitta någon som vill köpa dessa värdecheckar av mig eftersom jag själv inte kommer utnyttja dom.

Har satt fart på vaktmästarna här också med ett annat "problem". Vårt vatten både i köket och främst i badrummet rinner väldigt ojämnt, ibland har det till och med slutat rinna i duschen. Det här ska inte tydligen kunna hända men dom har ju sätt det själv nu och dom verkar tycka att det är kul med ett litet mysterium :) Dock är det ju inget allvarligt problem eftersom vattnet alltid kommer tillbaka snabbt men det är ju konstigt bara!

Igår körde jag mitt första pulsspinning-pass, kan lova att man tog ut sig till max iallafall. Riktigt bra träningsform som jag nog kommer att gå på en del. Idag har jag också varit på gymmet en sväng men körde mitt styrkepass då. Så skönt att ha kommit igång igen!

Emil är iväg på bortamatch, Nyköping står för motståndet ikväll. Jag ska snart iväg och träffa tjejerna och ha en myskväll framför tvn men massa godis :) I like it!

Ha en bra helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0