Länge sen

Har inte hunnit med att uppdatera något i veckan.. Har varit i Örebro måndag och onsdag, och ska dit imorn igen.
Grabbarna hade sin sista träningsmatch i tisdags, hemma mot Kungälv. Inget skönlir direkt men dom vann på övertid med 2-1 iallafall :) På lördag väntar Vita Hästen (Norrköping) hemma i premiären. Ska bli kul att det drar igång igen :)
Innan matchen sist höll speakers ett litet tal om Stefan Liv, sen höll dom en tyst stund där vi skulle ge tankarna till hans familj. Usch, fick kämpa för att hålla tårarna tillbaka. Har fortfarande inte släppt det där riktigt, det har verkligen berört. Så hemskt men så fint och se hur han blir hedrad i alla ishallar och främst i sin egen i Jönköping.

Har lyckats sålt mina Västtrafik checkar också till en kompis kompis som pendlar till högskolan i Jönköping, grymt snällt av hemma att köpa dom. Kunde unna mig ett par nya höstskor då också tyckte jag, så dessa fick det bli ;)Annars har jag mest läst kurslitteratur i veckan, inte alls någon jätte rolig kurs vi läser direkt men en sådan som man måste gå igenom och ha med sig liksom. Annars har det blivit några svängar på gymmet också, idag tänkte jag testa Easyline (typ cirkelträning).

Kommentarer
Postat av: Lotta

Vilka snygga skor! :)

Vi måste höras snart, saknar dig!

Kraaaaam!!

2011-09-15 @ 21:21:47
URL: http://lottamaxen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0