Nu drar plugget igång på riktigt

Ja nu börjar det på riktigt, har suttit och läst det som ska läsas inför måndagens föreläsning nästa vecka, på torsdag ska jag ta det som ska läsa för onsdagens och på fredag det som ska vara för fredagen veckan efter. Lika bra att ligga steget före hela tiden.
Idag har jag även skickat massa "fixar-mail", typ till CSN och frågat om hur mycket som jag egentligen får tjäna per termin om man tar fulla studielån, till hyresvärden om när alla småfel ska åtgärdas som hittades på besiktningen och till studievägledaren om jag kan läsa kulturgeografi A,B & C i ett sträck (om jag väljer det måste jag nämligen göra det för jag har ju "bara" 90 hp kvar att läsa efter denna termin.
Skickade igår till Västtrafik om mitt pendelkort som jag skickade in men har fortfarande inte fått något svar =/
Har även hunnit en sväng på gymmet med Amanda, körde det individuella programmet jag fått med henne. Får se om det kommer någon träningsvärk imorn ;)
Har även laddad lite för den muntliga presentationen som vi ska ha imorgon, blir heldag där uppe imorn. Sen ska jag inte dit förrän på måndag igen.

Nu ska jag vara snäll mot min sambo och ta en promenad och hämta hans cykel som har stått hos Jansson i en månad nu snart =p
Ha en mysig kväll och håll tummarna för att Sverige besegrar San Marino i fotbollen ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0