R.I.P Stefan Liv

Var på skolan igår när jag såg att denna tragiska flygolycka hade inträffat och först hade dom inte bekräftat att Liv var med men någon timma senare så kom beskedet. Så fruktansvärt tragiskt, alla tankar går till hans familj och vänner! Han hade en fru och två barn också, kan inte ens föreställa mig den sorg dom känner. Detta är ju varje hockeyspelares flickväns mardröm, hur många gånger har man inte tänk tanken att dom kanske inte kommer tillbaka när dom åker iväg på bortamatcher. Bara igår hade Emil sagt att han skulle vara hemma halv åtta men när han inte ens hade hört av sig runt kvar över åtta så började man bli jätte orolig ju. Till slut fick jag tag på honom och skällde på honom rejält att man måste höra av sig om man blir senare än planerat (med dagens händelse i huvudet var man ju jätte känslig) för man är så orolig. Båda två lät tårarna falla sen när man såg allt på Nyheterna och Sporten. Usch, finns inga ord egentligen!
Annars så var det en pissdag överhuvudtaget igår, presentationen gick skit eftersom det var typ två uppgifter i uppgiften men tydligen skulle man inte redovisa den första delen vilket gjorde att våran presentation blev jätte kort och tygdlös eftersom vi fokuserat på båda och skrapat på ytan bara liksom. Som tur är var det inget betyg på uppgiften men det var ju pinsamt. Och självklart fick vi ju redovisa först, annars hade man hunnit korrigera det lite ju. Sen redan vid lunch hade jag börjat fått en smygande huvudvärk och den blev bara värre framåt eftermiddagen och höll i sig hela kvällen =/
Men idag är det en ny dag, läsning står på schemat, en promenad med Amanda, lunch med Emil och ett pass spinning ikväll!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0