Skrivare

Idag har vi haft lite av en fixardag. Åkte iväg på Media Markt och Elgiganten på skrivar-jakt och hittade en billig skrivare/scanner på det sistnämnda stället, och jag har skrivit ut för fulla muggar i eftermiddag. Jag är nöjd! Men fick lite panik när jag skulle sätta in installeringsskivan som var med och insåg att jag inte ens har en läsare på min dator, men googlade lite och hittade drivrutiner att ladda hem istället =p
Efter vi köpt skrivaren handlade vi lite på Maxi och jag sprang in en snabbis på Blomsterlandet (julblommorna är sen länge döda och jag behövde nått nytt i krukorna).
Har börjat läst i en av böckerna inför kursen som startar på måndag, men hann 30 sidor sen föll rastlösheten sig in. Tror det blir bra att jobba i helgen och få upp lite rutin och tempo i kroppen, segheten efter magsjukan håller i sig..
Min grupp ringde igår och sa att vi fick VG på vårt arbete, grymt! Är ändå lite orolig att han ska sänka mitt betyg eftersom jag inte var på själva opponeringen men jag skrev ju en skriftlig opposition på drygt 3 sidor så jag hoppas han blir nöjd!

Ha en trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0