Tisdag

Tillbaka i vardagen igen, skola igår med föreläsning och information om nästa delkurs (vi får välja mellan familjesociologi och miljösociologi). Jag har valt det senare alternativet, vilket jag är själv om än så länge så vi får se om nå fler nappar, sista anmälningsdagen är 13 feb så.
Hann med ett tidigare tåg hem igår så jag hann både med städning och träning på eftermiddagen/kvällen. Idag har jag mest läst och så har jag varit en sväng på gymmet. Har långfikat med tjejerna ikväll, grymt trevligt och tiden bara flög iväg :)
Jag börjar verkligen oroa mig för den kommande hemtentan på den här kursen. 85% hade kuggat den förra året och då hade dom två lärare varav den "snälle" inte är med detta år. Hemtentan kommer bestå av tre essäfrågor och den innefattar typ 1500 sidor kurslitteratur =\ Ångrar lite nu att jag tagit på mig att jobba alla helger denna månad, hade kanske behövt mer tid men det får bara gå helt enkelt. Men nu vet jag ju till nästa månad att jag inte klarar av att jobba lika mycket när jag kommit upp på b-nivån..
Nästa vecka är det förresten Campusmässa så då ska jag gå på föreläsningar med Patrik Sjöberg och Thomas Bodström, ska bli jätte intressant!
Nu blir det till att natta kudden, tvättid och förberedelser för seminarium väntar imorn bitti.
Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0